CNC Slijpservice levert een hoogwaardig assortiment Staal, HSS en HW Snijmessen en Cirkelmessen voor de grafische- en papierverwerkende industrie. CNC Slijpservice levert tevens snijmesbussen voor de papierverwerkende industrie.

Snijmessen, cirkelmessen en snijmesbussen worden volgens tekening vervaardigd. Indien een tekening niet aanwezig is, zal deze worden gemaakt door de leverancier. Na goedkeuring van de tekening zal de productie in gang worden gezet. Levertijd zal 8-10 weken zijn.

CNC Slijpservice heeft voor het slijpen van cirkelmessen en snijmesbussen zelf 2 slijprobots ontwikkeld.

CNC Slijpservice heeft voor het slijpen van cirkelmessen een speciale slijpmachine ontwikkeld. De messen worden opgespannen op een speciale opname met de juiste flensen. Vervolgens worden de messen geslepen totdat de beschadigingen eruit zijn en daarna worden de messen gepolijst. Dit gebeurt in een handeling. Hierdoor kunnen wij een rond nauwkeurigheid geven van 100% en messen seriematig in gelijke diameter slijpen.

CNC Slijpservice slijpt snijmesbussen volautomatische op onze slijprobot. De snijmesbussen worden opgespannen op speciale opname met de juiste flensen. De flensen worden speciaal gemaakt om onbalans te voorkomen. Alle groeven worden in een hoek van 3º geslepen zodat er een vrijloop is voor het bovenmes.

Door deze unieke volautomatische slijpmethode worden de groeven allemaal even diep maar ook in breedte exact hetzelfde geslepen. CNC Slijpservice garandeert hiermee een langere stand tijd en levensduur van het snijmesbus.

CNC Slijpservice slijpt o.a. onderstaande snijgereedschap:

  • Cirkelmessen met 1 of 2 fasen, enkel of dubbelzijdig
  • Snijmesbussen tot een diameter van 400 MM
  • HSS / HM  papiersnijmessen tot 2500 MM
  • Hakmessen
  • Schaarmessen
  • Papierboren