CNC Slijpservice is partner van NC Techniek

onze partner in CNC machines, CO2 laser machines en CNC waterstraalsnijmachines.


NC Techniek,
gevestigd te Doetinchem, heeft  ruim 40 jaar ervaring op het gebied van mal en modelbouw. Vanaf 2008 is NC Techniek vertegenwoordiger van EAS GmbH in de Benelux, en verzorgen wij de technische advisering voor EAS GmbH. Wij adviseren bedrijven in de juiste keuze van hun aankoop van een CNC Machine. Daarnaast begeleiden wij bedrijven bij de eerste werkzaamheden op de nieuwe machine en bij het juiste gebruik van de bijgeleverde software.

Samen met u wordt uw machine op maat samengesteld. Of het nu gaat om de CNC portaalfreesmachine, de CO2 lasermachine of de totaal nieuwe Aquatil waterstraalsnijmachine. Uw wensen zijn hierbij leidend.

Naast genoemde machines biedt NC Techniek u tevens een breed assortiment aan hulpmiddelen ten behoeve van beveiliging, stofafzuiging, software en spindels  ( o.a. gereedschapwisselaars in div. uitvoeringen).

Kortom, voor een complete CNC freesmachine, een CO2 lasermachine of een CNC waterstraalsnijmachine, toegerust voor uw toepassingen, bent u bij NC Techniek aan het juiste adres.

Wilt u een goed advies, een proefwerkstuk, een demonstratie of een offerte, wendt u zich dan, uiteraard geheel vrijblijvend, tot
Dhr. W. Sweers
Tel. +31 (0) 6 812 937 20
E-mail info@nctechniek.nl

EAS-VERSATIL-CNC-freesmachine van https://cnc-machine.eu/